Известие

Collapse
No announcement yet.

Невъобразим шум в купето...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 50 cent
    Затвори си хубаво задните прозорци И не ми казвай, че са затворени напълно преди да си пробвал
    Я Я такае май детска болест им е на тези макарони и не е ако някой ги бутне просто си падат амй ама как да е
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

и на мен ми шуми пък при мен са ел. прозорците

Comment

Ми ако някога ти е търкаляна колата и нещо не е донаправено няма да го опраиш . не забравяите 4е колите които караме някога са били нови и скъпи и след яки удари не са ги изхвърляли а са ги ремонтирали дано да не съм прав щото за мен лично е мноо важно колата да е девствена откъм разни по сериозни удари
        145 1.6 Boxer 95` , Ford Fiesta , Ford Transit

Comment

Първоначално публикувано от VladimiRR
          Ми ако някога ти е търкаляна колата и нещо не е донаправено няма да го опраиш . не забравяите 4е колите които караме някога са били нови и скъпи и след яки удари не са ги изхвърляли а са ги ремонтирали дано да не съм прав щото за мен лично е мноо важно колата да е девствена откъм разни по сериозни удари
          Не е. Аз затва чаках един месец да ми намерят читава в Германия от частно лице, а не се хвърлих на първата италианка за по-малко пари в БГ. Прозорците са затворени, уплътненията ше ви ги снимам ако искате, с ненарушена цялост - нови, пари - трябва да се разтърся за бележката, сменени консумативи, преди да тръгне да я продава немеца. Само на багажника ми не е сменено. По скоро ми звучи реално, проблема да е в регулирането на вратите или нещо от сорта.
          Alfa Romeo 156 2.0TS '98 - произведена, '99-'06 - 1-ви собственик
          Alfa Romeo 145 1.6TS 11.2000 - на жената

Comment

моятата шофьорска ми изглежда все едно не се затваря хубаво и от там си мисля че е, незнам при теб как е.
            Honda CB 500
            Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
            Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
            Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

някъде пък пишеше, че е от огледалата и дръжките на вратите, които са издадени много ..

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
                някъде пък пишеше, че е от огледалата и дръжките на вратите, които са издадени много ..
                Абе и аз го четох тва, ама как пък на некои хора не им се чува, на други им се чува....Голема мистерия...
                Alfa Romeo 156 2.0TS '98 - произведена, '99-'06 - 1-ви собственик
                Alfa Romeo 145 1.6TS 11.2000 - на жената

Comment

Първоначално публикувано от VladimiRR
                  Алфата е с доста тънки ламарини и не става за възстановяване след сериозни инциденти а и цените им на старо са ниски и изобщо не си заслужава правенето по добре ба части.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Е точно защото не си се хвърлил на сляпо да си пробваш късмета, а си избирал дълго сега ще караш с еърфони.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

190км/h и нищо не се чува вътре (само тиха музика от радиото)
                      и мърморенето на жената "намали ще ни пребиеш"
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

огледай добре някъде да не се е подгънало уплътнението и да не приляга плътно.качи се с някой в колата,надуй я и да слушат от къде идва(трудно,но може да се чуе от къде идва)
                        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

По принцип и от моята нищо не се чува но за само 2-3 пъти съм карал над 120. Чува се само приятното мъркане на двигателя
                          156 1.8 TS

Comment

абе при мен уплътнението на едната врата има малка дупчица на едно място може ли това да е фактор , да отбележа че се чува все едно силен вятър блъска предното стъкло, а не от определено място ..

Comment

ми лепни и едно тиксо и тръгни и виж дали ше се чува пак.
                              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

re

Колеги, забелязвам много остроумни отговори, още повече и такива, които нямат общо с темата. Който не го интересува решението на този проблем, а просто иска да лансира някое свое оригинално лафче, по-добре да си създаде тема, където всеки да си каже лафчето. Защото всеки може да се направи на оригинален, но както виждам никой не може да реши подобен проблем. Извинения за оф-топика.
                                Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

Working...
                                X